kenapa lame tak post new entry ;-)

dear fwens...

nape sudah sekian lamenye sy tidak menge'post' new entry.....

1) saya berada dlm keadaan tertekan

2) saya tgh alami saat2 gentir akibat permulaan pembesaran perot

3) saya mau benti kerja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tapi boss sy tidak bagi...GM sy kater " you are killing me" - adakah masudnye, 'awak nak bunuh saya'???

4) ............. (jiwa agak kacau)- stress melampau2...

sekian....

pencapaian terbaik...setakat ini

dear fwens..


ibu sukeeeeeee gambo ni sbb raeisha br mangun titon

baby raeisha da dapat meniarap 2 hari sebelum dia masuk 4 bulan...ibu sangat kagum..papa pon lagi kagum..papa siap amik video raeisha 1st time meniarap...cepat2 la bles berkata-kata..tak sabar ibu nak dengar raeisha panggil ibuuuuuuuuuuuu ibuuuuuuuuuuu ibuuuuuuuuuuu....

syg ibu pandaiiiiiinyeeeeeeeee

family day part 1

dear fwens...

fareh baru jek sampai kat kole berang nih jam 10.15 malam...sampai jek, trus terkam raeisha...cium2..pelok2...cium lagih...waaaaaaa...sgt rindu anak dara saya nan sorang itu..ti saya update pasal kisah family day, hatimuda group of companies kat A Famosa Resort, Melaka okes...

cik hamimah satirah tgh menglamerkan diri


mata da ngantuk...raeisha pon da tdo...papa dok godek2 komputer lagih, adik najjah dok berpoya2 tgk cd (mentang2 mrsm jasin kene tutup seminggu)...sy pon mau tidur....gud nite semua...esok sambung ye..(kalu sempat hehe)

sembur2an

dear fwens...

pagi nih baby raeisha da setat me-nyembur2....ayah kabo, ti rambut along akan gugur..adakah ini benar?


baby raeisha da 2 bulan 28 hari

pandainya anak ibu

dear fwens..


anak saya da pandai isap jari...layanggggggggggggggg (entry pendek)


video

kenduri aqiqah

dear fwens...


Aqiqah pengertian dari segi bahasa ialah rambut dikepala kanak-kanak. Sementara pengertian aqiqah dari segi syara ialah binatang yang disembelih pada hari mencukur rambut bayi. Aqiqah sebagai ibadah yang telah disyariatkan oleh Allah s.w.t. sebagaimana penjelasan Rasulullah s.a.w. dengan sabdanya yang bermaksud: "Setiap anak yang lahir itu terpelihara dengan aqiqahnya yang disembelih untuknya pada hari ketujuh (daripada hari kelahirannya), dicukur dan diberi nama." (Riwayat Abu Dawud, al-Turmuzi dan Ibnu Majah)

*http://www.mybengkung.com/aqiqah.html


arituh 29.5.2009 wat kenduri aqiqah raeisha kat umah MIL kat kg.nasi dingin...tarikh tuh tarikh yg dipilih oleh MIL walaupon sy sebenarnye lebih suke prefer tarikh 1hb june (tarikh tunang saya)..


comey la kambing ni


raeisha tak nanges pon bile orang setat gunting rambut



papa da lenguh dukung raeisha..ibu take over



haruslah diberi upah susu kerana tak nanges time org reramai gunting rambut raeisha



rambut raeisha tak same...ader pendek ader panjang


alhamdulillah...selesai suda kenduri aqiqah raeisha....

tag dr puan pid yang telah saya buat


1. Copy badge "2009 Cute's 3logger Award" untuk diletakkan di blog anda.. ye saya telah buat..

2.Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda.

puan rafidah jamal aka mama afieq yang comellll \(*-*)/

Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya

baik..mari kita mulakan...

5 fakta:

1. "kenal" ngan mohd khairul hadi bin ramli sejak darjah empat (kami ader tukar2 bunga loceng time subjek alam dan manusia - salina kawan baik sy und mr hubby yg ingatkan saya even sy langsung tak igt kejadian itu)
2. "jumpa" balik ngan mohd khairul hadi bin ramli mase saya memula mengenali YM, friendster n skype awal tahun 2004 - maklumlah die blaja jauh, nak tepon mahal loOOoo
3. "kawan secara serius" dengan mohd khairul hadi bin ramli akhir tahun 2004
4. saya jadi "ku-nang" kepada "ku-tu aka mohd khairul hadi bin ramli" pada june 2007
5. selamat bina masjid bersama- sama mohd khairul hadi bin ramli pada feb 2008

5 hobi

1. bf adeena raeisha bt mohd khairul hadi
2. amik gambar adeena raeisha bt mohd khairul hadi
3. beli barang2 keperluan adeena raeisha bt mohd khairul hadi
4. main ngan adeena raeisha bt mohd khairul hadi
5. tenung2..pandang2..jeling2...adeena raeisha bt mohd khairul hadi

4. Anda perlu memilih 6 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog

* sesape nak wat bules jekkkkk hihi..

kepada puan pid...yeeeeeaaaa!!! setelah peram agak lame saya berjaya selesaikan tag anda..owh sungguh terharu sy dapat award itu